Järjestöt, yhdistykset, vapaaehtoiset

Olen kehittänyt ja kouluttanut erilaisia yhdistyksiä ja järjestöjä vuodesta 2007 lähtien. Lisäksi olen toiminut Endometrioosiyhdistyksen projektikoordinaattorina ja vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina sekä sittemmin toiminnanjohtajana.

Järjestöjen ja yhdistysten kehittämisen lisäksi olen kouluttanut vapaaehtoisia sekä erityisesti ryhmänohjaajia esiintymään, kouluttamaan ja ohjaamaan ryhmiä.


Vertaistukiryhmien vetäjät ja muut ryhmänohjaajat

Kyseessä on toiminnallinen koulutus, jossa käsitellään ihmisten kohtaamiseen ja ryhmänvetämiseen liittyviä teemoja. Pohditaan mm. vetäjän roolia ja rajoja, hankalia tilanteita ja ryhmän erilaisuutta sekä ihmisten kohtaamista.

Tutustumme yhdessä toiminnallisiin menetelmiin (draama, taideterapia, valokuvaus yms.) ja tarkastelemme niiden käyttämistä omassa vertaistukiryhmässä.

Koulutuksesta saat työkalupakkiisi toiminnallisia harjoituksia keskustelun avaamiseksi ja tukemiseksi työkaluja tutustumiseen, erilaisten tunteiden käsittelyyn ja kipeiden asioiden työstämiseen ryhmässä rohkaisua ja taitoa käyttää erilaisia työtapoja ryhmässä