AJANKOHTAISTA

OHJAAMO JATKAA ENDOMETRIOOSIYHDISTYKSEN VERTAISTUEN KEHITTÄMISTÄ

Ohjaamo toteutti vuosina 2011-2013 Endometrioosiyhdistyksen vertaistuen kehittämisprojektin. Raha-automaattiyhdistys myönsi yhdistykselle kohdennettu avustusta vuosille 2014-2016 ja Ohjaamo jatkaa tätä työtä. Jutta toimii Endometrioosiyhdistyksen vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina.


PIRKANMAAN YRITTÄJÄLEHDESSÄ ESITELLÄÄN OHJAAMOA JA YRITTÄJIEN TYÖNOHJAUSTA

Pirkanmaan yrittäjälehdessä 8/2013 s. 48-49 on juttu Jutan toteuttamasta yrittäjien työnohjauksesta sekä Ohjaamon toiminnasta muutenkin. Pääset lukemaan lehteä sähköisesi tästä

DRAAMAKASVATUKSEN VASTUUOPETTAJA

Syksystä 2013 alkaen Jutta toimii Tampereen kesäyliopiston järjestämissä Jyväskylän avoimen yliopiston draamakasvatuksen opinnoissa vastuuopettajana.

OHJAAMO TARJOAA MYÖS TYÖNOHJAUSTA

Ohjaamo ottaa vastaan myös uusia työnohjausasiakkaita. Kysy lisää ohjaamo@ohjaamoon.fi

OHJAAMO 6 VUOTTA!

Ohjaamo on päässyt jo hyvään ikään ja viettää 6 v. juhliaan toukokuussa. Kiitämme kaikkia yhteistyökumppaneita sekä koulutuksiin osallistujia. On ollut ilo tehdä töitä kanssanne. Työt jatkuvat ja syksystä alkaen Ohjaamo tarjoaa myös työnohjausta.

TYÖNOHJAUSTA PIENYRITTÄJILLE

Työnohjauksen opintoihin liittyvää maksutonta työnohjausta tarjotaan nyt myös pienyrittäjille. Ensimmäinen kokoontuminen on 22.3. Klo 14 -15.30. Ryhmä rakennetaan verkostonäkökulmasta eri toimialojen yrittäjien kesken. Työnohjausta toteutetaan yhteistyössä Ensimetrin kanssa ja tapaamiset järjestetään Ensimetrin tiloissa. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: ohjaamo@ohjaamoon.fi

OHJAAMOSTA PIAN MYÖS TYÖNOHJAUSTA!

Jutta aloitti kaksivuotiset työnohjaajaopinnot Tamkissa syksyllä 2011. Opintoihin kuuluu myös niin ryhmätyönohjauksen kuin yksilötyönohjauksen harjoittelua. Työnohjausta voi tiedustella syksystä 2012 alkaen.

OHJAAMO KEHITTÄÄ ENDOMETRIOOSIYHDISTYS RY:N VERTAISTUKEA

Ohjaamo toimii palveluntuottajana Endometrioosiyhdistyksen vertaistuen kehittämisen projektissa. Jutta Laino työskentelee projektisihteerinä tavoitteena kehittää vertaistukitoimintaa sekä toimia vetäjien tukena.

Lisätietoja: projektisihteeri@endometrioosi.fi

 
KIRJASTOKOIRA KIRJAVAISEN BLOGISSA OHJAAMON KIRJAVINKKAREIDEN DRAAMAKOULUTUKSESTA

Ohjaamo on toteuttanut useita kirjavinkkareiden koulutuksia ja koulutusta on toteutettu myös Lappeenrannan maakuntakirjaston kanssa. Imatran kaupnginkirjaston lemmikki Kirjastokoira Kirjavaisen blogista löytyy lisätietoa:  http://kirjavainen.wordpress.com/

AVOIMEN YLIOPISTON DRAAMAKASVATUKSEEN VUONNA 2011 KOLME RYHMÄÄ

Draamakasvatuksen perusopinnot kiinnostivat hakijoita ja  perustimme Tampereen kesäyliopiston järjestämään Avoimen yliopiston opetukseen kolme ryhmää. Jutta toimii opettajana kaikille perusopintojen ryhmille sekä aineopinnoissa.

 

TYÖHARJOITTELIJA TAMMI-MAALISKUUSSA 2011

Ohjaamon vuosi alkoi mukavasti työharjoittelijan saapumisella. Maija opiskelee Tampereen yliopistossa puheoppia ja suorittaa 2 kk mittaista työharjoitteluaan Ohjaamossa.

KIRJAN PAINOS MYYTY LOPPUUN

Ohjaamo on ollut mukana Tampereen yliopiston hoitotieteen laitoksen hankkeessa, jonka puitteissa on nyt julkaistu kirja: Tunne- ja sosiaalisten taitojen vahvistaminen kouluyhteisössä. Kirja kiinnosti kovasti, sillä painos myytiin loppuun parissa viikossa.

Laino, J. 2010. Draaman työkaluja koulun arkeen. Teoksessa Joroinen, K .& Koski, A. (Toim.) 2010. Tunne- ja sosiaalisten taitojen vahvistaminen kouluyhteisössä. s. 160-181. Tampere University Press.


MeNaiset

MeNaiset -lehdessä (nro 16), on juttu sanattomasta viestinnästä työelämässä. Otsikko on Keho kielii mitä mietit. OHJAAMO toimii asiantuntijana artikkelissa.